Φύγαμε για ΣΠΕΤΣΕΣ!!!

 

 

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΠΕΤΣΕΣ

 

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Την Κυριακή αναχωρούμε στις 8:00 ακριβώς από το κέντρο της Αθήνας,το Σύνταγμα και με ενδιάμεση στάση, μέσα από μία όμορφη διαδρομή σχεδόν 3-3μιση ωρών φτάνουμε στην Κόστα Αργολίδας. Από εκεί επιβιβαζόμαστε στα θαλάσσια ταξί, ή στα καΐκια που μας μεταφέρουν στο νησί των Σπετσών. Τα καραβάκια εκτελούν συνεχώς δρομολόγια μέχρι το νησί, και ο χρόνος μετάβασης είναι το πολύ 10 λεπτά!

Οι Σπέτσες κατοικούνται από το 2300 π.Χ.! Εκτός από τις πανέμορφες παραλίες του, το νησί αποτελεί μοναδικό ιστορικό κομμάτι του νεότερου Ελληνισμού!Στη νεότερη ιστορία, οι Σπέτσες ήταν από τα πρώτα νησιά που σήκωσαν το λάβαρο της Επανάστασης τα χρόνια της Τουρκοκρατίας, όντας μία απ'τις βασικότερες ναυτικές δυνάμεις, πρωτοστατώντας στον πόλεμο, και χαρίζοντάς μας τεράστια ονόματα ηρώων, όπως η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα!

Το αρχοντικό της Μπουμπουλίνας είναι ανοιχτό προς επίσκεψιν, λειτουργώντας πια σαν μουσείο, στο οποίο μπορείτε να δείτε κειμήλια του μεγάλου Αγώνα της Επανάστασης, καθώς και προσωπικά αντικείμενα της ηρωίδας, με πλήρη ξενάγηση!

Ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα και όμορφα νησιά της Ελλάδας, μας περιμένει να το ανακαλύψουμε!

Στο νησί θα έχουμε άπλετο ελεύθερο χρόνο (σχεδόν 5 ώρες) για καφέ, βόλτα, φαγητό, και για τους πιο τολμηρούς γιατί όχι, μπανάκι στις παραλίες των Σπετσών, είτε γύρω από το λιμανάκι, είτε σε κάποιο άλλο σημείο του νησιού.Το απογευματάκι θα επιστρέψουμε με τα καραβάκια στην Κόστα, και θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για την επιστροφή μας στην Αθήνα. Άφιξη νωρίς το βραδάκι, πάντα με σύντομη ενδιάμεση στάση, μετά από ένα υπέροχο μονοήμερο!Πάντα με την εγγύηση για ασφάλεια και ποιότητα του ROKKOS TRAVEL

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Όλες οι μεταφορές με σύγχρονο, κλιματιζόμενο πούλμαν

Αρχηγός του γραφείου μας

ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Φαγητό, ατομικά έξοδα

Τα εισιτήρια μετάβασης στις Σπέτσες . Διαδρομή περίπου 10 λεπτά!

Είδος εκδρομής: 
Εσωτερικού