ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Επιλέξτε και Ταξιδέψτε μαζί μας γιατί έχουμε: Μεστές ξεναγήσεις , χρόνο ελεύθερο με πολλές προτάσεις για να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε. Τοπικούς Ελληνόφωνες έμπειρους ξεναγούς. Έμπειρους αρχηγούς. Έμπειρους οδηγούς με άριστη γνώση των δικτύων των πόλεων και επαγγελματική άδεια οδήγησης. Σύγχρονα κλιματιζόμενα υπερυψωμένα τουριστικά λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας . Μοιραζόμαστε μαζί σας όλα όσα μάθαμε 39 χρόνια τώρα.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :29/04, 22/05, 06/06, 20/06, 11/07, 25/07, 01/08, 25/08, 12/09, 26/09/, 10/10, 24/10

ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

 

  1η  ΗΜΕΡΑ:  ΑΘΗΝΑ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ Η ΝΙΣ
 
Στις 6.00 το πρωί αναχώριση από το Σύνταγμα για ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ. Στάση για καφέ στη περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσω Κοιλάδας Τεμπών, Πλαταμώνα για το σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταυτοτήτων (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατηρίων και αναχώρηση για τη Σερβία και την πόλη ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ Η ΝΙΣ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ -  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
 Μετά το πρωινό, ετοιμαζόμαστε για αναχώρηση προς Βουδαπέστη. Η διαδρομή μας από την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι και προσπερνώντας το Νόβισαντ μας οδηγεί στα σύνορα Ουγγαρίας και την πόλη του Σέγκετ. Το απόγευμα το «Μαργαριτάρι του Δούναβη», η πανέμορφη Βουδαπέστη μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεσή σας για μια πρώτη γνωριμία με την Μαγυάρικη πρωτεύουσα, που την χωρίζει ο Δούναβης και την ενώνουν οι πανέμορφες γέφυρές του. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Μετά το δείπνο σας προτείνουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στο φωταγωγημένο Δούναβη συνοδεία του ξεναγού μας. Μέσα από το πλοιάριο θα θαυμάσετε τα μεγαλοπρεπή κτήρια και τα εντυπωσιακά αξιοθέατα της πανέμορφης Βουδαπέστης. Διανυκτέρευση.

  ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τη ΒΙΕΝΝΗ, την πρωτεύουσα της Αυστρίας. Περιήγηση και ξενάγηση στην πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ . Θα έχουμε την ευκαιρία στην περιήγηση μας, να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ.Η διαδρομή στο τέλος μας οδηγεί νωρίς το βράδυ στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση)

Μετά το πρωινό περιήγηση - ξενάγηση στο «Μαργαριτάρι του Δούναβη». Θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας από την ΠΕΣΤΗ. Θα ξεκινήσουμε από την ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα και θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας με τη λεωφόρο ΑΝΤΡΑΣΣΥ, για να δούμε την Όπερα, το Κοινοβούλιο για να διασχίσουμε στη συνέχεια μία από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων και να βρεθούμε στη ΒΟΥΔΑ για να επισκεφθούμε τον ΠΥΡΓΟ των ΨΑΡΑΔΩΝ, τη θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες και να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει στην πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη, ο λόφος του ΓΚΕΛΛΕΡΤ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που θα ακολουθήσει, μπορείτε να περπατήσετε στον εμπορικό δρόμο VACI. Για το βράδυ προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ :ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ –ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ Η ΝΙΣ

Mετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της γνωστής διαδρομής, με ενδιάμεσες στάσεις, για τη πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ .'Άφιξη, περιήγηση της πόλης .Αναχώρηση για τη περιοχή του ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ-ΠΑΡΑΤΣΙΝ-ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ-ΝΙΣ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ Ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ Ή ΓΙΑΚΟΝΤΙΝΑ Η ΝΙΣ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αφήνουμε τη ΣΕΡΒΙΑ με προορισμό το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ μετά από ένα μοναδικό 6ήμερο με τη ποιότητα και ασφάλεια του ROKKOS TRAVEL!!!

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο :   290€

Μονόκλινο δωμάτιο :  415€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

 •    Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό            λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας
 •    Έμπειροι  οδηγοί  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική άδεια                 οδήγησης.                                     
 •    Διόδια αυτοκινητοδρόμων  και έξοδα παρκινγκ.
 •    Δωρεάν Wi – Fi   στα ξενοδοχεία παραμονή σας
 •    Τρεις (3) διανυκτερεύσεις  σε   3*** ή 4**** ξενοδοχείο στην Βουδαπέστη
 •    Δύο (2) διανυκτερεύσεις  σε  3*** ή 4****  ξενοδοχείο στο Κραγκούγεβατς ή στο Παρατσίν α
 •    Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 •    Ημιδιατροφή
 •   Έμπειρος    αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής
 •   Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)
 •   Φ.Π.Α. εκδρομής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 •   Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 •   Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 •   Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται.

                    

Είδος εκδρομής: 
Εξωτερικού