ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ! ΟΙ "ΣΕΫΧΕΛΕΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ! ΟΙ "ΣΕΫΧΕΛΕΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

***Συμπεριλαμβάνεται και το καράβι από Καμένα Βούρλα - Λιχαδονήσια. Με ξενάγηση, ΔΩΡΕΑΝ ξαπλώστρες  και διαθέσιμη καντίνα με  φαγητό για όποιον το επιθυμεί, σε απίστευτες τιμές!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εκδρομή μας γίνεται στην καλή παραλία, σε συνεργασία με τον νόμιμο εκπρόσωπο της http://www.lichadonisia.com/ . Οι εκδρομές σε παραλίες άλλες από την εικονιζόμενη δεν αντιπροσωπεύουν τη μαγική εικόνα των νησιών, και γίνονται από επιτήδειους που εκμεταλλεύονται αυτό το υπέροχο μέρος χωρίς τις απαραίτητες υποδομές. Σχετική επίσημη ανάρτηση μπορείτε να διαβάσετε και στην επίσημη ιστοσελίδα των νησιών, στο παραπάνω link.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Αναχώρηση από το κέντρο της Αθήνας ακριβώς στις 8:00 για τα Καμένα Βούρλα, με σύντομη ενδιάμεση στάση. Εκεί επιβιβαζόμαστε στα καραβάκια για τη μετάβασή μας στη παραλία των Λιχαδονησίδων. Η διαδρομή διαρκεί 1 ώρα πηγαίνοντας (περιλαμβάνει και ένα κύκλο γύρω από τα νησάκια με πλήρη ξενάγηση από τον καπετάνιο, και στάση σε ένα υπέροχο ναυάγιο), και μισή ώρα η επιστροφή.Στην παραλία θα έχουμε άπλετη παραμονή για μπάνιο! Εκεί υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες για όλους ΔΩΡΕΑΝ, καθώς και μία καντίνα που προσφέρει πρόχειρο φαγητό (σάντουιτς κλπ καφέδες αλλά και για όποιον επιθυμεί λειτουργεί και κανονική κουζίνα με σουβλάκια, ψάρια, σαλάτες κλπ. Αναχώρηση από την παραλία στις 17:00 για τα Καμένα Βούρλα, επιβίβαση στο πούλμαν, και επιστροφή στην Αθήνα μας νωρίς το βραδάκι, μετά από μία απόδραση σε μία από τις πιό εξωτικές παραλίες της Ελλάδος!Πάντα με την εγγύηση και ποιότητα του ROKKOS TRAVEL!!!!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ:

Αν και οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, τα Λιχαδονήσια αποτελούν ένα σχετικά προσφάτως ανακαλυφθέντα προορισμό! Είναι ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών, τα οποία αναδύθηκαν μετά από μεγάλο σεισμό πριν από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

Τα παλαιότερα χρόνια κατοικούνταν, σήμερα όμως είναι ακατοίκητα και αποτελούν προστατευόμενους οικολογικούς χώρους. Αποτελούν εξαιρετικό προορισμό για μονοήμερες θαλάσσιες εκδρομές και εξερευνήσεις.

Τα μεγαλύτερα από τα νησάκια αυτά είναι η Στρογγυλή και η Μανολιά, λίγο μικρότερα η Μικρή Στρογγυλή, το Στενό, η Βάγια και μερικά ακόμα μικρότερα. Ο βυθός της Λιχάδας και των Λιχαδονήσων είναι εξαιρετικά πλούσιος και υπάρχουν αρκετά παλιά ναυάγια τα οποία κεντρίζουν το ενδιαφέρον των καταδυτών. Όμως στον σχηματισμό των Λιχαδονήσων συνέβαλαν και τα ηφαίστεια της περιοχής αφού δημιούργησαν τα σημερινά νησιά, τα οποία αποτελούνται εξ' ολοκλήρου από ηφαιστειακά πετρώματα. Ο μύθος συνδέει αυτά τα πανέμορφα νησιά με το δραματικό τέλος και την αποθέωση του Ηρακλή, οφείλουν δε το όνομα τους στο Λίχα.

**Η εκδρομή απαιτεί ΕΞΟΦΛΗΣΗ, λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, και απαιτητικής προπληρωμής των καραβιών!!!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

- Μεταφορά με σύγχρονα, κλιματιζόμενα πούλμαν

- Συνοδό του γραφείου μας

- Τα εισιτήρια του καραβιού Καμένα Βούρλα - Λιχαδονήσια μετ'επιστροφής

- ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

-Φαγητό, ατομικά έξοδα κλπ

Είδος εκδρομής: 
Εσωτερικού