ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΑΛΑΞΙΔΙ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

 

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΑΛΑΞΙΔΙ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ !!!

"Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ"!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Tην Κυριακή στις 7:00, αναχωρούμε για ένα υπέροχο μεγάλο μονοήμερο, από το Σύνταγμα, και με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση κατευθυνόμαστε προς το μαγικό ΓΑΛΑΞΙΔΙ!  

Το Γαλαξίδι αποτελεί προορισμό παντός τύπου και καιρού. Είναι μία μικρή παραθαλάσσια κωμόπολη του νομού Φωκίδας , που μπορεί να την απολαύσει κανείς εξίσου το χειμώνα και το καλοκαίρι. Διαθέτει γραφικότητα νησιού και φυσική ομορφιά βουνού, συνδυασμός που συμβάλλει στο ευχάριστο και αναζωογονητικό κλίμα. Απέναντι απ την Ιτέα, καθρεφτίζεται με χάρη η μικρή πολιτεία των φημισμένων ναυτικών, το όμορφο “Γαλαξίδι ή Γαλαξείδι”. Στέκεται υπερήφανο και αρχοντικό στον Κορινθιακό κόλπο και πιο συγκεκριμένα στην καρδιά του Κρισσαίου Κόλπου, στην τοποθεσία της αρχαίας Λοκρικής πόλης Χάλαιον! Εκεί θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο (γύρω στις 2 ώρες!) για καφέ, βόλτα, και για να απολαύσουμε τα μαγικά αρχοντικά του, την ηρεμία και την ομορφιά που το χαρακτηρίζουν!

Κατόπιν αναχωρούμε για την πόλη που δεν χρειάζεται συστάσεις! Τη ΝΑΥΠΑΚΤΟ! Χτισμένη στους πρόποδες της οροσειράς της Πίνδου, στην είσοδο του Κορινθιακού κόλπου, η Ναύπακτος στέκει με το ένα πόδι στο βουνό κι με το άλλο στη θάλασσα!

Φορτωμένη με 2,5 χιλιάδες χρόνια ιστορίας, συνεχίζει να έλκει το ενδιαφέρον επισκεπτών που θα περπατήσουν τα πλακόστρωτα καλντερίμια που σκαρφαλώνουν το ενετικό της Κάστρο, θα χορέψουν στους ρυθμούς του κοσμοπολίτικου λιμανιού, θα κάνουν μπάνιο στις καθαρές παραλίες της όμορφης Φωκίδας και φυσικά θα πραγματοποιήσουν λουκούλλεια γεύματα στα ψητοπωλεία του Νιόκαστρου!

Άπλετος ελεύθερος χρόνος (περίπου 4 ώρες!), για βόλτα, καφέ, μπανάκι στην παραλία της πόλης, και φυσικά φαγητό!

Αναχώρηση για Αθήνα , και επιστροφή μέσω Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου με ενδιάμεση στάση!

Επιστροφή το βραδάκι, μετά από μία πανέμορφη, μεγάλη, και σπάνια με αυτό το συνδυασμό μονοήμερη εκδρομή!!!Πάντα με το ROKKOS TRAVEL.

ΤΙΜΕΣ:

-ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 24€

-ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 10 ΕΤΩΝ: 15€

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:Αθήνα στο τηλ. 2130228187 και στη θήβα στο τηλ.2262301532 η στείλτε mail στο [email protected]

Ή περάστε από τα γραφεία μας:

**ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 10€ το άτομο, και εξόφληση στο πούλμαν!

***Επιστροφές χρημάτων ΜΟΝΟ για ακυρώσεις μέχρι και 10 ημέρες πρίν την αναχώρηση . Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται, ΟΥΤΕ μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή!

****Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν SMS με αναλυτικά στοιχεία της αναχώρησης, 2 ΗΜΕΡΕΣ πρίν την εκδρομή.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

-Όλες οι μετακινήσεις μας με σύγχρονα, κλιματιζόμενα πούλμαν

-Συνοδός του γραφείου

-ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

-Φαγητό, ατομικά έξοδα, και ότι δεν αναφέρεται ρητώς στο ανωτέρω πρόγραμμα.

 

Είδος εκδρομής: 
Εσωτερικού